joi, 25 aprilie, 2024

O cântăreață celebră de 22 de ani a dezvăluit că are oasele unei persoane de 80 de ani

Distribuie:

Publicat:

Cântăreața americană Jackie Evancho a mărturisit că la vârsta ei de 22 de ani a ajuns să aibă oasele ca cele ale unei persoane de 80 de ani, potrivit medicilor. Totodată, artista a dezvăluit și cauza. Se pare că suferă de tulburări de alimentație de 7 ani și acum este pregătită să facă o schimbare.

Jackie Evancho are doar 22 de ani, dar oasele ei au 80, potrivit medicilor la care a ajuns din cauza tulburărilor alimentare cu care se luptă de mai bine de 7 ani. Într-un interviu pentru People, cântăreața americană a mărturisit că este una dintre vedetele care suferă de anorexie și în prezent este în drumul ei către însănătoșire.

Cântăreața Jackie Evancho are doar 22 de ani, dar are oase ca ale unei persoane de 80 de ani

Fosta concurentă de la ”Americanii au talent” s-a luptat cu tulburările alimentare din adolescență, dar și-a dat seama că are nevoie de ajutor abia anul trecut, după ce a fost internată în urma unui accident de mașină în care și-a fracturat coloana în două locuri.

„Erau fracturi anormale, fracturi pe care le vezi la oamenii de 80 de ani. Așa am aflat că problemele mele alimentare au creat osteoporoză. Așa că acum sunt o tânără de 22 de ani cu osteoporoză”, a spus Jackie Evancho.

Totuși, diagnosticul primit nu a făcut-o pe artistă să-și înfrunte problemele alimentare din prima.

"A trebuit să mănânc pentru a mă vindeca și asta mi-a dat peste cap problemele de alimentație, pentru că luam în greutate ca să mă vindec. După ce m-am recuperat, tulburarea mea a zis ”Ok, acum trebuie să fii foarte dură cu tine pentru a da jos toate astea …. și mai mult”.”, a explicat cântăreața.

În cele din urmă, Evancho a apelat la tratament de specialitate, anul trecut, în octombrie. Artista mărturisește că este în proces de vindecare, dar este încă vulnerabilă în unele momente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img