vineri, 29 martie, 2024

O cantareata de la noi a amenintat o femeie cu o foarfeca: “Zicea incontinuu ca ma omoara, ca nu scap cu viata”

Distribuie:

Publicat:

A facut furori in Romania in perioada anilor '90, iar ulterior, dupa o viata tumultoasa, s-a retras din industrie si are mici afaceri de familie. Acum Dana Marijuana a ajuns sa fie implicata intr-un mare scandal. Intrucat are o afacere cu antichitati fosta cantareata merge la diferite targuri de profil. La ultimul dintre ele, aceasta ar fi izbucnit si ar fi amenintat o femeie cu moartea.

"Incepuse sa cante imnul Romaniei, Inainte de a da stingerea la targul de antichitati si handmade, toata lumea Isi strangea catrafusele sa plecam acasa, si dintr-o data s-a oprit din cantat, si a venit la mine cu o ura de m-am si speriat, a sarit peste standul meu cu o foarfeca In mana, mi-a daramat taraba si cea de langa, m-a tras de par, au sarit colegii In ajutor s-o tina pe turbata de maini, dar nu au putut.

Zicea Incontinuu ca ma omoara, ca nu scap cu viata de aici, ca baga ceva In mine, erau si tablourile si fetele de mese pline de sange si pe podea, dupa cum vedeti aici jos!

Va rog sa ma credeti ca nu stiu de ce a sarit la mine sa ma omoare, nu i-am facut nimic, nu Ii datorez nimic, nici buna nu ne dadeam, practic nu ne cunoastem, nu am avut vreodata vreo legatura sau ceva… Imi este frica sa mai ies si din casa credeti-ma pe cuvant!" , a povestit victima pentru spynews.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img