marți, 23 aprilie, 2024

O chelnerita a primit un bacsis de 3000 de dolari, insa cu trei conditii. Ce a scris clientul misterios

Distribuie:

Publicat:

Viata unui chelner nu este niciodata prea usoara, caci de multe ori au de a face cu clienti care vorbesc grosolan, care sunt nepoliticosi si nemultumiti de orice li s-ar servi.

Mai exista si povesti fericite si care te fac sa intelegi ca bunatatea oamenilor inca mai exista si sa inveti cate ceva din acest lucru.

Intr-o zi, un client s-a asezat la masa unui restaurant din Times Square, iar atunci cand a venit vorba sa plateasca ceea ce a consumat, a lasat in urma sa un bacsis in valoare de 3000 de dolari pentru o consumatie de numai 43,50 de dolari.

Pe spatele bonului, consumatorul a lasat si un biletel, pe care chelnerita l-a facut public.

„Multumesc pentru amabilitatea si modestie. Profesorul meu din gimnaziu a suferit o experienta dificila in urma cu cativa ani, iar acest lucru m-a facut sa fac acest lucru. Singurele mele conditii sunt:
„Du-te la ReesSpechtLife.com si invata.

Nu lasa „da mai departe” sa se termine cu tine.
Pentru ca este despre idee si nu despre tine, daca decizi sa arati asta, nu folosi numele noastre.
Multumesc pentru ca ai fost alaturi in timpul spectacolelor mele de pe Broadway si in afara lor. Sper ca intr-o zi cineva sa dea in viata atata iubire si fericire precum o faci tu”.

In 2012, un profesor de stiinte naturale, Richard Specht, a suferit o pierdere pe care nici un parinte nu ar trebui sa o traiasca vreodata. Fiul lui in varsta de 22 de luni, Rees, s-a inecat intr-un iaz din curtea casei. In urma acestui eveniment, familia a inceput sa dea o bursa si sa plateasca bunatatea celor din jurul lor.

Chelnerita a reusit sa ajunga la numele lui Richard Specht, iar acesta a aflat ca cel care a facut aceasta donatie este nimeni altul decat un elev de-al sau. Acesta a fost extrem de impresionat de gestul fostului sau elev, cu care a vorbit zile intregi despre tragedia sa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img