joi, 28 martie, 2024

O companie a creat chipsuri speciale pentru femei

Distribuie:

Publicat:

Intr-o perioada in care femeile sunt incurajate sa se faca auzite cat mai tare, o firma producatoare de chipsuri a creat un produs care sa le tina gura ocupata cu rontaitul ca sa vorbeasca mai putin.

Indra Nooyi, CEO la PepsiCo, a declarat la Freakonomics Radio ca sunt in plin proces de creatie pentru un sortiment de chipsuri destinate exclusiv femeilor. ”Ideea a aparut in urma constatarii ca femeilor nu le place sa faca zgomot in public atunci cand mananca si nici sa-si linga degetele. Ambalajul va fi realizat in asa fel incat sa incapa intr-o geanta de femeie”, a spus Noony.

Reactia publica a fost tocmai pe dos. PepsiCo a primit o multime de comentarii negative la adresa inovatiei cu care vor sa vina pe piata. Twitterul a luat foc imediat ce anuntul privint Doritos Lady a fost facut. Nota generala a fost ca femeile nu au nevoie de nimic special, iar intentia celor de la PepsiCo este misogina. Raspunsul companiei nu a intarziat sa apara: ”Deja avem Doritos pentru femei—se cheama Doritos si este iubit de milioane de oameni”

Indra Noony a mai fost implicata si in trecut in diverse controverse legate de viziunea ei asupra femeilor. In august 2017 a refuzat sa isi dea demisia din calitatea de consilier pe probleme a lui Donalt Trump desi sunt cunoscute viziunile sale cu privire la femei. O luna mai tarziu, intr-un interviu acordat revistei Fortune Noony spunea ca femeile nu sunt la fel ca barbatii la locul de munca pentru ca ”au mai multe prioritati pentru care isi bat capul. Femeile se nasc cu o gena in plus care le fac sa se ingrijoreze pentru familie, soti, cina, micul dejun de ieri, parintii care imbatranesc.”

sursa: gustarte.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img