sâmbătă, 20 aprilie, 2024

O copila de 10 ani a impresionat pe toata lumea cu vocea ei, pe scena talentelor. Mihaela Radulescu i-a dat “nu”, iar fetita a parasit scena in lacrimi

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Marisol i-a lasat pe jurati, cei prezenti din sala si pe telespectatori fara cuvinte, dupa ce a interpretat o doina emotionanta.

In ciuda talentului sai, Mihaela Radulescu a fost singura care nu a apreciat talentul artistic al fetei si i-a dat "Nu". Gabriela Marisol a primit trei de "Da' de la ceilalti jurati ai show-ului.

Micuta a parasit scena extrem de emotionata si cu lacrimi in ochi, coplesita de complimentele pe care le-a primit.

Cu toate astea, Mihaela Radulescu a fost apostrofata de colegii ei, dar si de telespectatori, care au fost de parere ca micuta a fost demoralizata de verdictul ei.

Vezi si Mesajul postat de Loredana Chivu, inainte de a incerca sa se sinucida: „Imi pare rau ca… „

Loredana Chivu ar fi incercat sa se sinucida, prin ingerarea mai multor somnifere, in timp ce se afla la adresa de domiciliu din orasul Popesti Leordeni, judetul Ilfov, sustin surse judiciare citate de Antena 3.

Echipajul de salvare sosit la fata locului i-a acordat primul ajutor medical, vedeta tv fiind constienta..

Loredana Chivu a refuzat sa fie transportata la spital.

Blondina a inghitit mai multe pastile in incercarea de a-si lua viata. Inainte de a face acest gest extrem, Loredana Chivu a postat pe o retea de socializare un mesaj care le-a dat fanilor de gandit.

„Ce am fost candva, azi nu mai sunt… Dar ce sunt azi, imi pare rau ca n-am putut sa fiu mereu…”, a fost mesajul de pe poza postata de Loredana Chivu.

Vezi si S-a aflat boala de care sufera Ionela Prodan! Ce decizie grea a luat Anamaria

Ionela Prodan este foarte bolnava. Cantareata de muzica populara este in spital, iar Anamaria Prodan nu se poate dezlipi de mama sa.

Maladia de care sufera Ionela Prodan pare sa fie una destul de grava, iar in contextul in care mama sa ramane internata in spital, sotia lui Laurentiu Reghecampf a luat o decizie grea.

“Are un scaun in salon si este numai langa doamna Ionela! Ii schimba asternuturile, o spala, vorbeste cu ea si are grija de tratamentul medicamentos. Iese din spital doar ca sa ia ceva mancare si ce ii mai trebuie pacientei si apoi se intoarce rapid.

Mai mult, pentru ca nu poate sa aiba grija de nimic acasa, de cateva zile, Anamaria Prodan si-a trimis si fiul in Dubai, la Reghe! A fost decizie grea, insa normala in asemenea situatii”, au spus prieteni ai familiei Prodan, potrivit Cancan.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img