vineri, 26 aprilie, 2024

O crima infioratoare comisa de un roman socheaza Italia! Cristi Ionut, de doar 29 de ani, si-a taiat cu foarfeca iubita italianca, lasand patru copilasi fara mama

Distribuie:

Publicat:

O crima infioratoare comisa de un roman socheaza Italia. Ieri dimineata, Cristi Ionut Raulet, si-a ucis iubita italianca la Sarzana, un oras de la provincia Spezia in Liguria.

Tanarul de 29 de ani si-a recunoscut fapta, dupa ce a fost arestat de carabinieri.

DIn primele informatii, barbatul si-a lovit concubina fara mila in zona gatului, de mai multe ori, cu un cutit sau cu o foarfeca.

Victima, Roberta Felici, avea 53 de ani si patru copii: Jessica Bertolini, Cristiano, Erika si Matteo Carli.  Tragedia a avut loc ieri dimineata la Sarzana, un oras de la provincia Spezia in Liguria.

Ionut si Roberta locuiau impreuna de aproape un an. Din cate se stie pana la ora actuala, se pare ca romanul ar fi vrut sa o paraseasca, iar Roberta nu dorea sa accepte acest lucru si a incecat dispearta sa-l opreasca. Afost insa ucisa cu sange rece.

”Roberta mea nu mai este. pe barbat nici macar nu-l cunosc, daca l-am vazut de vreo doua ori. Este o mare trgedie, nu imi vine sa cred”, spune sfasiata de durere Franca Venturini, mama victimei, potrivit ro.internazionale.il24.it.

Alaturi de mama indurerata se afla si fiica cea mare a Robertei, avuta din prima casatorie, Jessica Bertolini.

”Nu m-a lasat sa imi vad mama! Am intrebat toata ziua de ea si doar acum am aflat ca a fost ucisa fara mila. Vita mamei mele nu ar fi trebuit sa se termine asa…”, a spus fata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img