joi, 18 aprilie, 2024

O cunoscuta vedeta risca sa ajunga in strada. Decizie radicala luata de actor

Distribuie:

Publicat:

O vedeta a unui cunoscut trust de televiziune este aproape sa ajunga sa ajunga pe drumuri, cu tot cu familie! Este acuzat ca nu isi plateste intretinerea si ratele la banca!

Actorul a luat o decizie fara precedent dupa ce a ajuns intr-o criza financiara.

Octavian Strunila a luat o decizie radicala, care ii va schimba complet viata, dupa ce actorul a ajuns intr-o continua criza financiara.

Haituit de creditori si acuzat ca nu isi plateste intretinerea si ratele la banca, actorul Octavian Strunila a decis sa puna punct problemelor. Astfel, actorul a inregistrat la tribunal o constatare a darii in plata.

Actorul vrea sa scape definitiv de ratele de la banca
Astfel, Strunila a deschis un proces in care a solicitat unor institutii bancare sa ii ia casa, pentru a scapa definitiv de ratele covarsitoare.

Datornicul poate face o notificare de dare in plata creditorului sau si-l anunta despre intentia sa de a scapa de datorie dandu-i imobilul la schimb.

Totusi, in situatia in care creditorul nu vrea sa se conformeze prevederilor Legii nr. 77/2016, datornicul se poate adresa unei instante (judecatoria in circumscriptia careia isi are domiciliul).

Astfel, judecatorul va constata stergerea datoriilor contractuale si va transmite dreptul de proprietate de la datornic la banca sau alta institutie de credit.

Strategie la care a apelat si Strunila, actorul avand termen in acest proces la finele lunii viitoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img