vineri, 19 aprilie, 2024

O eleva de 16 ani din Slobozia a ajuns la Urgente dupa ce a fumat etnobotanice la “Ziua Internationala de Lupta Impotriva Fumatului”

Distribuie:

Publicat:

O eleva de 16 ani, din Slobozia, eleva a Colegiului National 'Mihai Viteazul', a ajuns la Urgente dupa ce a fumat etnobotanice la liceu, impreuna cu un coleg, si a lesinat.

Cei doi elevi s-au simtit rau si au lesinat, motiv pentru care colegii lor i-au anuntat pe profesorii care au sunat la numarul unic de urgenta 112.

In urma analizelor s-a constatat ca cei doi ar fi consumat substante interzise, de genul etnobotanicelor. In  acest caz a fost deschisa o ancheta penala.

Culmea este ca cei doi adolescenti ar fi participat la o activitate de prevenire dedicata 'Zilei Internationale de Lupta Impotriva Fumatului' si li s-ar fi facut rau in timpul acestei manifestari.

Prima care a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia este adolescenta de 16 ani. Fata prezenta dureri de cap si ameteli.

Cateva minute mai tarziu, la acelasi spital, a fost adus si colegul ei, un baiat de 17 ani, care prezenta simptome similare cu ale fetei.

In urma analizelor preliminarii efectuate la Slobozia s-a constatat ca cei doi erau intr-o stare de sevraj, generata de consumul de substante interzise de tipul etnobotanicelor, noteaza independentonline.ro.

In ambele cazuri, medicii din Slobozia au decis transferul catre Spitalul 'Grigore Alexandrescu' din Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img