vineri, 29 martie, 2024

O femeie si-a dat valul jos, dupa 19 ani. Oamenii s-au ingrozit cand au vazut cum arata chipul ei

Distribuie:

Publicat:

O femeie si-a dat valul jos, dupa 19 ani. Cand au vazut cum arata fata ei, oamenii s-au speriat. Femeia se numeste Augustina Dorman si este din Indonezia. Pana la varsta de 38 de ani, ea si-a acoperit constant chipul cu un val. In cele din urma, a decis sa renunte la accesoriul respectiv.

Dupa ce a nascut primul ei copil, a inceput sa ii creasca barba si mustata. De rusine, a decis sa isi ascunda cu orice pret parul facial. Dupa ce a renuntat la valul musulman, a aparut in public asa cum arata ea cu adevarat. Pana si copiii ei au ramas uimiti de felul in care arata, de fapt, mama lor, informeaza wowbiz.ro.

O femeie si-a dat valul jos, dupa 19 ani

Chiar daca au aparut imediat si comentariile rautacioase la adresa felului in care arata femeia, Augustina spera ca oamenii vor reusi sa o accepte exact asa cum este ea. Cazul ei a facut inconjurul lumii. Din pacate, se pare ca atunci cand incearca sa isi indeparteze parul respectiv, sufera din cauza unor dureri acute.

Citeste si: O femeie a mancat o banana in fiecare seara. Ce a observat dupa cateva zile a lasat-o masca

Aceasta afectiune de care sufera femeia din Indonezia se numeste hirsutism. Multe persoane sufera din aceasta cauza. Mai precis, in zonele in care persoanele de sex feminim au doar un puf sau nu au deloc par, apare un par des. De obicei, zonele afectate sunt deasupra buzei superioare, pe piept, spate, abdomen si pe barbie.

Conform unor studii facute de specialisti, doua din opt femei au aceasta afectiune. Mai mult decat atat, medicii din Marea Britanie au declarat ca cele mai afectate femei sunt cele care sufera de sindromul ovarelor polichistice. Ele pot ajunge sa aiba probleme si cu acneea, dar si cu cresterea in greutate.

“Insa cateodata rasa sau chiar tendinta din familie determina excesul de par al unei persoane, fara sa fie o problema medicala”, a explicat medicul Whipps Cross, conform sursei citate anterior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img