joi, 18 aprilie, 2024

O fetita a trimis o scrisoare catre Google, in care cerea o zi libera pentru tatal sau. Raspunsul primit este VIRAL

Distribuie:

Publicat:

O fetita extrem de suparata pentru ca nu isi putea vedea tatal decat o singura zi pe saptamana a decis sa faca ceva in legatura cu acest lucru.

Tatal fetitei lucreaza pentru Google si, potrivit ei, acesta are liber doar sambata. Mai mult decat atat, pentru ca il vede atat de putin, micuta Katie a indraznit sa ii ceara sefului tatalui ei sa ii dea o zi libera.

Fetita a scris un mesaj pe o coala, iar tatal ei a dus mesajul sefului sau. Iata ce i-a scris Katie:

„Draga angajat de la Google,
Te poti asigura ca atunci cand tati vine la munca sa primeasca o zi libera. Sa isi poata lua liber ziua de miercuri. Deoarece tati are liber numai sambata.

De la Katie,

P.S: Este ziua de nastere a lui tati

P.P.S: Este vara, stii…”, a conchis Katie, iar mesajul nu a ramas fara raspuns.

Managerul Daniel Shiplacoff, care este seful tatalui fetitei la Google, a primit scrisoarea de la Katie si nu a putut decat sa zambeasca la tenacitatea micutei. Si cum ar fi putut spune „nu” unei asemenea rugaminti?

Daniel a decis sa ii indeplineasca rugamintea micutei, dar nu s-a oprit aici. Ce i-a oferit

„Draga Katie,
Multumesc pentru mesajul tau grijuliu si pentru cererea ta. Tatal tau a lucrat mult si a fost designerul pentru multe lucruri frumoase pe care le-a facut pentru Google si pentru milioane de oameni din lumea intreaga.

Cu ocazia zilei sale de nastere si recunoscand importanta unor zile de miercuri libere in timpul verii, o sa ii dam o saptamana intreaga de vacanta la inceputul lunii iulie. Bucurati-va de ea!”, a scris managerul Google, iar fetita a fost in culmea fericirii.

Povestea a devenit imediat virala si toata lumea a laudat-o pe fetita atat de curajoasa. Pana la urma, putini copii au acest curaj, dar Katie a reusit sa arate si o alta fata a sefilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img