joi, 25 aprilie, 2024

O fetita de 11 ani a nascut pe neasteptate. Cand au auzit cine e tatal, parintii au fost gata sa lesine. Apoi au aflat cine e tatal si au avut un soc imens… Vor suporta consecintele!

Distribuie:

Publicat:

Fetita de numai 11 ani a fost dusa de parinti la spitalul Virgen de la Arrixaca, din orasul Murcia, acuzand dureri abdominale puternice. Medicii au constatat ca ea era in travaliu si la scurt timp a nascut un baietel sanatos. Imediat au fost alertati politistii pentru ca nici parintii, nici fetita nu stiau de sarcina.

In urma investigatiei s-a stabilit ca tatal copilului este chiar fratele mai mare al fetitei, un baiat de 14 ani. Pentru ca el avea 13 ani cand a lasat-o insarcinata pe sora lui, legea spaniola prevede ca nu va fi cercetat penal. Insa parintii vor suporta consecintele dupa finalizarea anchetei.

Pentru a confirma povestea, se asteapta rezultatele unui test de paternitate, insa politistii sunt aproape siguri ca, intr-adevar, fratele este tatal bebelusului.

Nu exista dovezi ca ar fi fost vorba de un viol.

O fetita de 11 ani, din Spania, a nascut un bebelus conceput cu propriul frate, in varsta de 14 ani. Cazul, care a provocat o unda de soc in comunitatea locala, este acum anchetat de autoritati.

Fetita a ajuns la spital dupa ce s-a plans de ”dureri de stomac”, medicii fiind surprinsi sa constate care era de fapt afectiunea, relateaza Daily Mail.

Fetita nu a stiut ce i se intampla atunci cand a intrat in durerile facerii. Ea s-a plans de dureri de stomac si a fost dusa, vineri, la spitalul Virgen de Arrixaca din orasul Murcia, sud-estul Spaniei.

Atat parintii celor doi minori, cat si fata, au declarat ca nu stiau nimic despre sarcina, crezand ca ea sufera de probleme intestinale. Copila era insa gravida si a nascut insa un baietel perfect sanatos.

Politia acum vrea sa stabileasca circumstantele in care s-a intamplat incestul si vor apela la teste ADN pentru a stabili cu certitudine cine este tatal nou-nascutului. De asemenea, autoritatile trebuie sa stabileasca daca fetita a fost abuzata

Baiatul, care atunci cand sora sa a ramas gravida avea 13 ani, nu va suporta consecinte legale, insa parintii sunt pasibili de santiuni penale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img