vineri, 29 martie, 2024

O mama și cinci copii din judetul Vaslui își doresc sa aibă curent electric. Visul celor mici este sa își faca orele online și sa se uite la un televizor – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Alexandru Curelaru, un tânăr politician, cere sprijinul comunității prin mediul online, aducănd la cunoștința opiniei publice, un caz dramatic . Roxana din comuna vasluiană Todiresti, o tânăra mama a cinci copii, trăiește o drama de nedescris. Nu vrea bani sau alte bunuri. Își dorește pentru copii săi care învață foarte bine, doar un lucru și anume CURENT ELECTRIC. Visul copiilor este sa se uite la televizor, un lucru atât de micuț dacă e sa conștientizam ca suntem in anul 2020. Pentru a încarcă telefonul ei merg zilnic la vecinu(5-600metri) . Cei care doresc sa ii ajute și sa le întindă o mâna de ajutor au toate datele mai jos .

“Dragi prieteni, ea este Roxana, mama a 5 copii minunați, copii cuminți și buni la învățătură! Ei sunt din comuna Todiresti-Vaslui!

Singurul lucru pe care și-l doresc este CURENTUL!

Copii nu duc lipsă de mâncare, singura lipsă este accesul la energia electrică fără de care nu își pot tine orele online, nu își pot scrie seara, etc! Fac un apel la bunătatea voastră să întindem o mână de ajutor acestor suflete minunate! Am discutat cu Tibi Nechita și a spus că soluția ideală este montarea unui panou fotovoltaic care să le asigure lumina și posiblitatea de a încarcă telefonul și a se uita la un televizor ceea ce astăzi este doar UN VIS pentru ei!

 

Pentru a încarcă telefonul ei merg zilnic la vecinu(5-600m) Curentul este foarte departe de casa lor(600m) și probabil ajunge foarte mult taxa de racordare! Pentru a fi independenți și a nu duce grija facturilor cea mai buna soluție este cea propusă de Tibi care se oferă să monteze și să instaleze gratuit(manopera) acel panou! Tot ce trebuie să facem este să strângem bănuți pentru a-l achiziționa! Sunt binevenite și alte obiecte de mobilier: birou, scaun, masa, Electronic: tabletă, telefon mai vechi dar funcțional! 5 copii fac temele pe un telefon cumpărat în rate! 3 fete 8-12-14 ani 33, 36, 39 2 băieți 6-9 ani! 32, 35 Așadar cei cu suflet mare vă așteptăm alături de noi! Ro83BACX0000001667491000 Titular Sandu Cătălin!

Ps. La depunere sau transfer specificați ajutor Roxana!

Ps2. ACCEPTĂM AJUTOR ȘI DE LA POLITICIENI! “ postează Alexandru Curelaru pe pagina sa de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img