News Flash:

O nouă descoperire revoluționară: Dieta care oprește cancerul să crească

26 Mai 2022
285 Vizualizari | 0 Comentarii
dieta ketogenica 990x661

CANCERUL ucide milioane de oameni în fiecare an, dar cercetările continuă să creeze speranța de a găsi o modalitate de a preveni și vindeca principalul ucigaș. Un studiu recent publicat în revista Nature a descoperit o abordare alimentară care suprimă creșterea tumorii și chiar prezintă potențial preventiv.

Dieta Keto

Cancerul este feroce. În ciuda devotamentului a nenumărate cercetări în scopul de-al opri – încă ucide milioane de oameni în fiecare an. Cu toate acestea, în timp ce cercetările nu au găsit încă un leac sau mijloace de prevenire, veștile continuă să apară. Cercetările efectuate de cercetătorii de la Școala de Medicină Perelman de la Universitatea din Pennsylvania sugerează că dietele „ketogenice” cu conținut scăzut de carbohidrați pot opri creșterea cancerului intestinal, cunoscut și sub numele de cancer colorectal.

Cercetătorii au descoperit că o moleculă produsă în ficat ca răspuns la dietele „cetogenice” cu conținut scăzut de carbohidrați are un efect puternic în suprimarea creșterii tumorii colorectale și poate fi utilă ca prevenire și tratament pentru astfel de tipuri de cancer.

În studiul, publicat în Nature, cercetătorii au descoperit inițial că șoarecii care urmează diete cetogenice cu conținut scăzut de carbohidrați și bogate în grăsimi au o rezistență izbitoare la dezvoltarea și creșterea tumorii colorectale.

Continuarea pe exquils.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1013 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031797 (s)