joi, 28 martie, 2024

O prezentatoare TV, insarcinata in 8 luni, a facut COVID: “Am scapat cu viata”

Distribuie:

Publicat:

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi a trecut prin clipe înfiorătoare în momentul în care a aflat că, însărcinată în 8 luni, este bolnavă de COVID-19.

Olga Popa, prezentatoare TV, a trecut prin momente cât se poate de dificile în ciuda faptului că, în teorie, trebuia să fie o perioadă superbă a vieții sale, fiind însărcinată, s-a îmbolnăvit cu COVID-19.

În luna decembrie, frumoasa prezentatoare de la Antena Stars, își anunța fanii că este însărcinată pentru prima oară. Din nefericire, patru luni mai târziu, vedeta a trecut prin momente traumatizante pentru că Olga Popa s-a infectat cu COVID-19. Aflată în luna a opta de sarcină, vedeta a traversat momente dificile, pe care le-a împărtășit cu fanii ei de pe contul de socializare. Mai mult, mărturisea ea, a contractat temutul virus exact „când îi era lumea mai dragă”, iar asta în pofida faptului că s-a ferit cât a putut un an întreg…

Lidia Buble nu se mai ascunde și face dezvăluiri intime! Cui îi spune artista „te iubesc”

”Am reușit să mă îmbolnăvesc de Covid-19 în luna a opta de sarcina. Ce ar fi trebuit să fie vlogul meu de prezentare sau despre ultima perioadă frumoasă cu burtică de graviduță, s-a tranformat în vlogul despre experiență COVID- 19. Am ales să fac un vlog în care să povestesc pe larg tot ce am simțit în ultima lună de sarcină.

De la ziua în care am aflat că trebuie să mă injectez zi de zi, până în clipă în care am scăpat cu viață de virusul pe care nici măcar cei mai renumiți medici din lume nu știu exact cum să îl trateze”, spunea Olga Popa pe contul ei de socializare.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img