marți, 16 aprilie, 2024

O româncă a mers în Thassos, iar la fix două zile după ce a ajuns pe tărâm grecesc a păţit asta

Distribuie:

Publicat:

O turistă româncă a avut parte de o experiență neplăcută pe una din plajele din Thassos, Grecia. Femeia a făcut publică povestea sa în mediul online și a avut parte de o mulțime de comentarii din partea românilor care au ales aceeași destinație de vacanță vara aceasta.

Una dintre membrele grupului de Facebook Forum Thassos a publicat o întâmplare neobișnuită, care a lăsat-o cu un gust amar și care i-a stricat vacanța din această vară. Grecia este una dintre cele mai iubite locuri de către români, tocmai de aceea foarte mulți își doresc să petreacă momente frumoase alături de cei dragi.

Prin ce a fost nevoită să treacă o româncă în Thassos în timpul vacanței din acest an

Vacanța ar trebui să reprezinte un motiv de bucurie pentru majoritatea oamenilor, însă o turistă româncă nu a putut spune același lucru în urmă cu puțin timp. Potrivit unui forum de pe Facebook dedicat persoanelor care aleg să viziteze plajele din Thassos, turista a avut parte de o experiență neplăcută creată de alți români. Se pare că pe plaja pe care se afla, manelele se auzeau constant la un volum ridicat, mamele cu copii nu aveau grijă de aceștia și nu îi puteau controla, iar energia nu mai  era deloc potrivită pentru vacanță.

„Probabil că îmi voi lua hate, dar țin să le mulțumesc conaționalilor noștri care de 2 zile au ajuns în Thasos mai la sud așa.. și care ne explică clar și răspicat cum e treaba cu Carmen Chindris și ochelarii ei de soare pe plajă, cum e cu hăhăială aia de autobază, mamikilor adepte ale perentingului modern care își lasă copiii să țipe și să urle că nu primesc telefonul că așa e învățătura de acasă fără să se gândească că deranjează juma de plajă”, a fost o parte din mesajul dur adresat de turista româncă tuturor celor care au deranjat-o în vacanță.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img