News Flash:

O sală polivalentă cu o capacitate de peste 11.000 de locuri va fi construită în municipiul Braşov

4 Iulie 2022
297 Vizualizari | 0 Comentarii
media 162757439427305100

O sală polivalentă cu o capacitate de peste 11.000 de locuri va fi construită în municipiul Braşov, în următorii trei ani, cu fonduri asigurate de Compania Naţională de Investiţii. Viitoarea sală se va ridica pe amplasamentul fostului stadion municipal din Braşov şi va costa 356,7 milioane de lei.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii au semnat, luni, la Braşov, contractul de construire a Sălii Polivalente din municipiu, obiectiv finanţat prin CNI, cu o contribuţie de 3,5% din partea administraţiei locale. Contractul a fost semnat în prezenţa presei, în cadrul unei conferinţe şa care a fost prezent şi ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila.

Lucrarea va fi realizată de o asociere formată din compania MIS Grup Bistriţa, Electrogrup Cluj, Energosteel ART SRL, Braşov împreună cu Yenigun Insaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi din Turcia – terţ, având ca subcontractanţi: Terratest Geotehnic SA, Loyal Center SRL, Eco Garden Construct SRL; Roland Survey; Saiatest; Generalsting; Dianova Instal; Abcony Serv; Elron Energy CO, KONE Ascensorul SA, conform datelor furnizate de Primăria Braşov, potrivit News.ro.

Directorul general al CNI, Manuela-Irina Pătrăşcoiu, a afirmat că viitoarea sală polivalentă va avea o capacitate totală de 11.233 de locuri, dintre care 10.075 în sala mare iar restul într-o sală secundară, de antrenament. Durata de execuţie este de 36 luni, iar sala va avea subsol, parter, mezanin şi etaj 1 şi va include spaţii administrative, vestiare pentru sportivi şi antrenori, anexe, spaţii comerciale de alimentaţie publică dar şi o parcare subterană cu 74 de locuri şi 10 locuri în parcare supraterană. Sala va avea de asemenea o zonă de promenadă, scenă pentru spectacole în exterior, alei şi terase înierbate.

Din valoarea totală 356,7 milioane lei, primăria asigură 14,1 lei pentru utilităţi şi pentru zonă de amenajare exterioară.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1076 (s) | 23 queries | Mysql time :0.039280 (s)