joi, 28 martie, 2024

O soferita a lovit intentionat un camion care transporta pui. “Sunt vegetariana”

Distribuie:

Publicat:

femeie vegetariana s-a infuriat si a recurs la un gest total neasteptat in momentul in care a vazut un camion ce transporta pui pe strada.

Judith Armstrong, in varsta de 26 de ani, conducea masina ei rosie pe autostrada din Georgia cand a vazut un camion care transporta pui, asa ca a intrat cu masina in el. Soferul camionului lovit le-a povestit politistilor toata intamplarea.
Femeia a plecat de la fata locului fara sa schimbe vreo vorba cu soferul.

Totusi, politistilor nu le-a fost foarte greu sa o identifice pe femeie, mai ales ca la fata locului au gasit numarul de inmatriculare al masinii, bucati din automobil, iar soferul a facut o descriere destul de clara a acesteia.

Ofiterii au ajuns la locuinta femeii din Georgia si au reusit sa dea de ea, insa aceasta a refuzat initial sa iasa din casa de teama ca putea ramane fara permis. De asemenea, a recunoscut ca a provocat incidentul intentionat. Motivul a fost ca “este vegetariana si a intrat in camion fiindca transporta pui”, au spus politistii, potrivit RT.

Femeia a negat ca ar fi fost sub influenta alcoolului in momentul producerii incidentului, insa a spus ca a luat cateva shoturi cand a ajuns acasa.

Magistratii au decis emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Armstrong.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img