sâmbătă, 20 aprilie, 2024

O tanara de 25 de ani din Cretesti, si-a amenintat vecinul in varsta de 78 de ani cu un cutit

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii hușeni au reținut o femeie de 25 de ani, din Crețești, județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată (sub forma tentativei).

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală din cadrul Poliției Municipiului Huși au probat activitatea infracțională a unei femei în vârstă de 25 de ani, din Satu Nou, comuna Crețești, județul Vaslui, bănuită de comiterea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de ieri, 20 ianuarie, ora 19.30, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 78 ani, din Satu Nou, comuna Crețești, cu privire la faptul că, în aceeași seară, o vecină de-a sa a pătruns în imobil și folosindu-se de un cuțit, l-a amenințat, încercând să îl deposedeze de bani și de un telefon mobil.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunii.

În data de 20 ianuarie, în baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut-o pe femeie pentru o perioadă  de 24 ore, iar în cursul zilei de joi, 21 ianuarie, aceasta a fost prezentată Judecătoriei Huşi care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a femeii.      

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img