miercuri, 17 aprilie, 2024

O tanara mama a recurs la un gest INGROZITOR: si-a ucis fiul de 3 ani si i-a aruncat trupul intr-un rau! Motivul iti va intoarce stomacul pe dos!

Distribuie:

Publicat:

O femeie in varsta de 32 de ani este acuzata ca si-a ucis fiul de 3 ani si i-a aruncat apoi trupul intr-un rau. Mama a comis oribila fapta pentru a putea merge linistita in vacanta.

Chiara Rojnic Pasic a sunat la politie pentru a raporta disparitia baietelului sau, dar varianta femeii li s-a parut suspecta oamenilor legii care au demarat o ancheta in acest caz.

Vecinii le-au spus poilistilor ca l-au auzit pe Denis plangand in hohote cu scurt timp inainte sa fie raportata disparitia sa.

Se pare ca femeia de 32 de ani din Croatia isi dorea sa merga in vacanta in Macedonia, iar Denis, baietelul de 3 ani, ii incurca planurile.

Se pare ca mama ucigasa a fost ajutata de o prietena in varsta de 14 ani. Cele doua au aruncat trupul fara viata al lui Denis intr-un rau. Martorii spun ca Denis, care era crescut doar de mama pentru ca tatal se afla in inchisoare, era un baietel dragut, dar care era tratat intr-un mod ingrozitor de catre mama sa. Vecinii care l-au auzit plangand pe baietel regreta acum ca nu au sunat la politie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img