miercuri, 24 aprilie, 2024

O vasluiana si-a ucis sotul care o certase ca mezinul familiei este murdar – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O tânără în vârstă de 21 de ani din comuna Garceni a fost reținută în urma cu putin timp sub acuzația de omor. Aseară, aceasta si-ar fi atacat soțul cu un cutit si abia dupa ce a spălat urmele a sunat la 112 si a anunțat că bărbatul in varsta de 28 de ani s-a rănit singur.

 Echipajul TIM SMURD de la Vaslui a găsit victima inconștientă și după 90 de minute, timp în care medicii au încercat să l readucă la viață, s-a declarat decesul. Polițiștii au împanzit zona, ancheta fiind preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. De la bun început au existat suspiciuni cu privire la comiterea unei infracțiuni, soția victimei fiind principala suspectă in acest caz.

Tanara si-a recunoscut vina la audieri, inclusiv ca a spălat cuțitul de sange, în speranța că va scăpa nepedepsita. Barbatul i-ar fi reprosat ca mezinul este murdar si a incercat sa o loveasca. S-a apărat si l-a înjunghiat. Comunitatea este in stare de soc. Localnicii erau la curent cu certurile dintre cei doi soți, majoritatea pe fondul consumului de alcool.

"Erau scandaluri. Ea l-a mai lovit pe Ionuț (n.r. victima) cu tigaia in cap, dar sa il omoare nu ne-am asteptat. El muncea de dimineata pana seara, venea acasa si o gasea bauta, copiii murdari si începeau cearta. Si el mai bea seara o bere sau doua, dar era harnic, isi iubea mult copiii. Ea a mai plecat, el o aducea inapoi. Dar sa se ajunga aici, nu am crezut", spun sătenii. Femeia a fost reținută de anchetatori si maine va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

“ La data de 24 mai 2022, ora 20.13, Politia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 21 de ani, din loc. Trohan, com. Gârceni, cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan cu soțul său, acesta și-ar fi provocat mai multe răni, prin înjunghiere, cu un cuțit.

Ulterior, pe parcursul serii, victima, un bărbat de 28 de ani, a decedat.

 La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul I.P.J. Vaslui și un procuror criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul persoanei.

Întrucât în cauză exista suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.” se arata in comunicatul celor de la IPJ Vaslui

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img