vineri, 29 martie, 2024

O voce inconfundabila a Epocii de aur din Romania, a ajuns sa cante numai la biserica! Ce artista cunoscuta a decis sa se calugareasca – FOTO

Distribuie:

Publicat:

A cunoscut succesul in Epoca de aur, insa a ales calea credintei. Puica Igirosanu, solista de jazz cu ochii de smarald, nu a mai simtit ca trebuie sa se axeze pe cariera de artist si a imbracat haina monahala, calugarindu-se. Acum, este maica Anastasia si canta doar muzica bisericeasca.

Cu o voce inconfundabila, in anii ’70, Puica Igirosanu, a incantat auzul „generatiei pe vinil” cu melodii precum  ”Sa cante tineretea”, ”Tu asa mi-ai spus” sau ”Cand ai plecat”.

Din aceeasi generatie cu maestrii muzicii precum Florin Bogardo, Margareta Paslaru sau cu compozitorul Richard Oschanitzky, frumoasa bruneta cu ochi verzi ca smaraldul s-a facut remarcata in lumea muzicii jazz.

Artista a realizat ca nu si-a ales cariera potrivita. Il descoperise pe Dumnezeu si a simtit ca trebuie sa renunte la lucrurile lumesti, si implicit la muzica ei, asa ca Puica Igirosanu a urmat calea credintei.

Citeste si: Bianca Rus a slabit si are acum o talie de viespe

Cantareata l-a avut ca prim duhovnic pe Parintele Arsenie Papacioc, cel care a facut parte din generatia de aur a teologilor romani, preot care a fost prigonit si inchis in perioada comunista. „Parintele m-a indrumat foarte mult si mi-a fost de ajutor pentru ce-mi doream sa fac”, a declarat maica Anastasia, potrivit click.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img