joi, 25 aprilie, 2024

Oaia asta a stat 6 ani intr-o pestera izolata, dupa ce a fugit de la ferma. Cand au gasit-o si au vazut cum arata, si-au facut cruce: ,,Facem zeci de costume din blana asta” Uite cum arata

Distribuie:

Publicat:

Se intampla foarte des ca animalele sa ne depaseasca asteptarile, mai ales prin faptul ca reusesc sa supravietuiasca singure in cele mai neasteptate situatii.

Shrek este o oaie foarte speciala care a mai devenit si celebra. Ea este din rasa Merinos, rasa celebra pentru lana ei extrem de moale. Aceasta oaie speciala a crescut la o stana langa Noua Zeelanda, dar s-a ratacit de turma in urma cu 6 ani. Proprietarilor stanii li se intampla in fiecare an sa piarda cateva oi, asa ca au renuntat la cautari dupa doar cateva ore.

Spre surprinderea lor, dupa 6 ani, animalul a fost gasit intr-o pestera pe dealurile din apropiere si a fost identificata dupa cipul pe care il avea implantat.

Oaia arata intr-un mod care i-a socat pe cei care au gasit-o! Blana ei nu mai fusese tunsa de sase ani si crescuse atat de mult incat numai nasul i se mai vedea!

Cel care s-a incumetat sa il elibereze pe sarmanul animal de povara pe care o purta dupa el atata vreme a fost un cioban profesionist care a avut nevoie de 20 de minute pentru a da jos cantitatea uriasa. Totul cantarea in total 30 de kilograme, blana era suficienta pentru confectionarea a 20 de costume barbatesti!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img