vineri, 29 martie, 2024

Oana Lis regretă că și-a dus verigheta la amanet: ”Am făcut un păcat…”. De ce a avut nevoie urgentă de bani

Distribuie:

Publicat:

Ieri, Oana Lis a anunțat pe Facebook că a fost nevoită să își amaneteze verigheta. Ei bine, toți internauții s-au întrebat ce a determinat-o pe Oana Lis să renunțe la un obiect atât de valoros pentru ea din punct de vedere sentimental. Oana Lis a mărturisit că a avut nevoie urgentă de bani, pentru soțul ei.

Viorel avea neapărat nevoie de un căruț cu rotile, potrivit spuselor soției sale. Deoarece are parte de o perioadă în care stă prost din punct de vedere financiar, Oana Lis a fost nevoită să meargă la amanet pentru a face rost de bani.

Oana Lis regretă că și-a dus verigheta la amanet

Se pare că atunci când a venit vorba despre sănătatea partenerului său de viață, Oana Lis nu a mai ținut cont de nimic, nu a stat prea mult pe gânduri și a mers direct la amanet. Recent, Viorel Lis a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare.

De asemenea, Oana Lis a anunțat pe contul său personal de Facebook că soțul ei, Viorel Lis, nu se mai poate deplasa absolut deloc singur. Așadar, starea de sănătate a lui Viorel Lis este una îngrijorătoare.

Astăzi, Oana Lis a revenit pe rețelele de socializare cu o reacție, după ce și-a dus verigheta la amanet. A mărturisit că regretă decizia pe care a luat-o și că simte că a păcătuit, însă a menționat că avea nevoie de bani.

Oana Lis nu mai purta verigheta

Mai mult decât atât, Oana Lis a explicat că oricum nu mai purta bijuteria, deoarece îi rămăsese mică. Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate în ultima vreme.

”Acum, azi, regret că am dat-o, parcă mă simt că am făcut un păcat că am dat-o…dar nici nu o purtam că îmi rămăsese mică și aveam și nevoie de bani pe loc să plătesc căruțul . Off…”, a scris Oana Lis pe Facebook.

La un moment dat, s-a zvonit că Viorel Lis ar fi internat într-un azil, însă Oana Lis a demontat toate zvonurile apărute și a povestit că soțul ei este acasă, alături de ea. Viorel Lis a fost operat la inimă și i s-a pus un stent în luna martie a acestui an.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img