vineri, 19 aprilie, 2024

Oana Roman a izbucnit în lacrimi! Adevărul despre relația cu Petre Roman: „Tata a făcut o alegere…”

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată! Cel mai sincer interviu al vedetei, la emisiunea „În Oglindă”.

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, iar viața ei s-a aflat dintotdeauna în atenția mass-mediei.

Ea a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, prezentată de jurnalistul Mihai Ghiță, la The Xclusive. Celebra prezentatoare tv a vorbit despre greutățile vieții sale, în special despre relația pe care o are cu Petre Roman.

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre relația cu presa si criticile primite de-a lungul timpului. Ea a mărturisit că s-au scris de multe ori minciuni despre ea în presă și s-a luptat foarte mult să își curețe numele.

„De la începuturi s-a dorit ca eu să fiu prezentată într-un fel distorsionat. Primele articole care au apărut despre mine denaturau complet realitate și de atunci s-a mers pe o anumită linie și foarte puțini au fost cei care și-au dorit să vadă realitatea așa cum este ea. Din punct de vedere al imaginii mele în presă, foarte mulți ani lucrurile s-au prezentat într-un mod greșit și de aceea online-ul, posibilitatea mea de mă arăta cum sunt eu, a făcut ca oamenii să mă descopere așa cum sunt eu.

Eu trăiesc cu un profund sentiment al dreptății. Nu doare, dar deranjează nedreptatea. Foarte mulți ani mi s-au făcut nedreptăți, s-au spus despre mine minciuni, s-au denaturat lucruri, s-au exagerat lucrurile. Sentimentul ăsta de nedreptate deranjează la un moment dat din ce în ce mai mult. E adevărat că poate prea mulți ani m-am luptat destul ca să combat aceste nedreptăți”, a dezvăluit vedeta, la emisiunea „În Oglindă”.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img