joi, 25 aprilie, 2024

Oana Roman a rabufnit la adresa haterilor: ”Eu fac ce vreau”

Distribuie:

Publicat:

Oana Roman a trecut prin momente cumplite, din cauza despărțirii de Marius Elisei, dar și a stării de sănătate nu prea bune, cu care mama ei se confruntă. Fiica fostului premier și-a început săptămâna în forță, făcând câteva declarații controversate. Oana Roman n-a mai rezistat și i-a luat la rost pe hateri!

“Nu știu cum să vă mai explic și cum să vă mai spun… Frate, nu vă supărați dacă vă răspund atunci când voi vă permiteți să-mi dați mie sfaturi despre cum trebuie să îmi trăiesc viața, de exemplu! Trebuie să înțelegeți odată pentru totdeauna că rețelele sociale nu sunt făcute sau conturile persoanelor publice nu sunt făcute pentru ca unii dintre voi să dea lecții de viață, să dea sfaturi, să impună lucruri! Nu! Contul ăla este casa mea! Este foarte ok dacă intri să te uiți, dar este dreptul meu să îți răspund în momentul în care ceva nu e ok”,a spus Oana Roman.

Oana Roman, enervată la culme

Vedeta a continuat să explice că nu este nevoită să suporte cuvintele jignitoare aduse de internauți, spunându-le că de fiecare dată când va simți o răutate la adresa ei, va reacționa. “Nu ai cum să intri acolo și să spui: «Pune-ți căciulă în cap!», «Copilul arată nu știu cum», «Pune-i fes copilului», «Nu fă aia». Nu, frate! Eu fac ce vreau eu! Dacă nu-ți place ești absolut liber să nu mă urmărești, dar nu îmi impune (…). Plus că sunteți extrem de influențați de un anumit curent în online, care vă instigă la ură, care vă instigă la rău. Și, fără să vă dați seama, vă transformați în ceva ce nu este ok pentru voi, pentru că vă hrăniți cu rău, vă hrăniți cu ură, vă hrăniți cu venini. Chestia asta vă dăunează vouă în primul rând (…)”, a mai spus Oana Roman.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img