vineri, 26 aprilie, 2024

Oana Roman, momente pline de nervi in trafic! A fost injurata de o femeie pe strazile din Bucuresti

Distribuie:

Publicat:

După mai multe apariții incendiare pe internet, în care Oana Roman le-a arătat urmăritorilor ei cât de mult a slăbit, acum vedeta a împărtășit cu fanii un moment delicat și neplăcut, pe care l-a întâmpinat în trafic.

În timp ce aștepta în linie, la trecerea cu calea ferată din zona Pipera, o șoferiță i-a tăiat calea și s-a băgat cu mașina în fața ei. Oana Roman a povestit și că femeia a avut și o atitudine urâtă față de ea, chiar dacă șoferița era de vină.

Oana Roman i s-a adresat ironic cu apelativul „șmecheră”, explicând în final că șoferița nici nu a ajuns prea departe, din cauza traficului foarte încet din București.

„Stăm la barieră la Pipera și domnișiara s-a băgat în față nebuna, se grăbește. Mai are puțin și trece peste barieră. M-a și înjurat. (…) Cam asta e România, ne băgăm în față că n-avem timp și n-avem educație, bun simț. Nu a vrut ea să stea la coadă, a vrut ea să fie prima, să-mi taie mie calea la barieră. Bravo, fetiță, ești foarte șmecheră, ai ajuns departe băgându-te în față”, a transmis Oana Roman pe InstaStory, adresându-se fanilor ei.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img