joi, 28 martie, 2024

Oana Roman, primele declaratii dupa ce a ajuns in Italia. Vedeta nu este sepriata de epidemia de coronavirus

Distribuie:

Publicat:

În plină epidemie de coronavirus, Oana Roman nu are nicio frică. Și-a luat fetița și soțul și s-au îmbarcat în avion, direct cu destinația Italia, acolo unde peste 300 de persoane sunt infectate de virusul ucigaș din China. Oana Roman se pare că nu are nicio teamă pentru viața ei, așa că dacă e vorba de vacanță nu mai ține cont de nimic, nici măcar de faptul că virusul ucigaș din China se răspândește foarte rapid și în doar câteva ore a infectat peste 300 de persoane din Italia.

Vedeta și-a îmbarcat fetița și soțul în avion și au plecat împreună spre…Roma. Oana a decis să nu și amâne vacanța și de data aceasta, așa cum a făcut-o în urmă cu doar câteva zile, atunci când fetița ei a răcit. După ce a zburat câteva ore, cei trei au ajuns voioși la destinație. Vedeta a publicat deja primele filmulețe pe contul său de socializare și se pare că lucrurile stau așa cum s-a așteptat de la bun început, cel puțin momentan.

”La Roma e calm și liniște. Lumea e relaxată, se plimbă. Nu este absolut nicio problemă. Am făcut foarte bine că am venit, că totul este foarte, foarte calm”, a povestit Oana Roman pe contul său de socializare.

Klaus Iohannis a anunțat că nu este confirmat niciun caz de coronavirus la noi în țară:

„Nu există niciun caz de coronavirus în România. Lucrurile s-au schimbat în ultimele zile legate de coronavirus, în special în Italia. Situația generează îngrijorare în comunitatea românească. Sunt în contact permanent cu instituțiile statului pentru a monitoriza situația”, a anunțat Președintele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img