vineri, 29 martie, 2024

Oana Roman se impaca iar? Sunt voci care sustin ca ”divortul” ar fi doar o poveste

Distribuie:

Publicat:

Se plângea, mă rog, nu chiar, dar le spunea urmăritorilor de pe rețelele de socializare Oana Roman cum că Marius Elisei nu mai voia să-i mai vorbească. Și că oricât ar fi încercat ea să țină legătură, soțul ei ar fi spus ”pas”.

Înainte de sărbători, ca și anul trecut, Oana Roman și Marius Elisei au pus punct unui mariaj de 6 ani din care a rezultat un copil. Vedeta a povestit chiar ea pe Instagram că cel care a plecat de acasă a fost el, cu afacere și cu tot, și că nu mai e cale de întoarcere.

„Eu mi-aș dori să vorbim, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta”, spunea Oana Roman, în urmă cu câteva zile. Dar iată că lucrurile s-au schimbat.

Și-a certat prietenii virtuali din cauza lui

Primul semn că ceva se întâmplă a fost dat de Oana atunci când în loc să le mulțumească fanilor ei pentru suport și vorbe de încurajare, fiica fostului premier a sărit la gâtul lor într-un mod agresiv, deoarece îndrăzniseră să-i spună că… Marius nu o merită!

Deci după ce chiar ea încercase să-i construiască un profil nepotrivit, acum, la ultima despărțire, vedeta le-a transmis tuturor că nu tolerează niciun cuvânt care l-ar ofensa pe tatăl fetiței ei.

Iar acum tot ea a povestit pe Instagram că Marius Elisei s-a arătat receptiv atunci când ea l-a rugat să o ajute cu fetița lor și s-a bucurat de timpul petrecut cu cea mică.

continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img