joi, 28 martie, 2024

Oana Zavoranu continua razboiul online: ”V-am cerut eu ceva, vreuneia dintre voi”

Distribuie:

Publicat:

Oana Zavoranu iese din nou la atac in ”razboiul” online pe care il poarta, de ceva vreme, impotriva influencerelor. Oana nu da doi bani pe sfaturile acestora si crede ca femeile din Romania ar trebui, pur si simplu, sa nu ia in calcul nimic din ce spun cele pe care le ”infiereaza”.

Campul de batalie – cel putin deocamdata – este reprezentat de pagina de Instagram a Oanei. Atacurile ”la baioneta” sunt aproape cotidiene, iar Oana Zavoranu crede cu tarie ca demersul ei va fi incununat de succes. Conform Oanei, influencerele din Romania nu fac altceva decat sa manipuleze:

”Nu le mai considerati influencere pe niste fomiste oportuniste care nu influenteaza nici macar o gaina. Treziti-va! Nu va mai lasati prostite de falsele promotoare ale unor produse netestate pentru care fac reclama ca sunt platite” a scris Oana Zavoranu pe Instagram.

Oana Zavoranu: ”Faceti voi, iepuroaicelor, cati vreti!”

Satula pana peste cap de vesnica intrebare ”Pe cand un copil?”, Oana Zavoranu le-a transmis un mesaj tuturor curiosilor care se baga in viata ei. Oriunde merge si orice face, Oana Zavoranu nu scapa de intrebarea care sta pe buzele tuturor: ”Pe cand un copil?”. Ei bine, vedeta a marturisit ca este satula pana peste cap de curiozitatea multora in ceea ce priveste un posibil bebe. Asa ca Oana Zavoranu n-a stat pe ganduri si le-a transmis un mesaj taios tuturor curiosilor.

‘De ce nu faci Oana copii?’

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img