vineri, 19 aprilie, 2024

Oana Zavoranu spune lucrurilor pe nume:”Sunteti tacaniti si masochisti, sa fie la voi acolo”

Distribuie:

Publicat:

Oana Zavoranu, deranjata de gesturile facute de unele internaute, a tinut sa isi exprima punctul de vedere. Bineinteles, folosind acelasi limbaj ”colorat” cu care si-a obisnuit prietenii virtuali. Oana a rabufnit si, dezlantuita, a ”taxat” femeile din mediul online care arata semne obscene.
Imi spune si mie cineva, ce e cu petardele astea care posteaza poze aratand ‘m***’? Si uneori nu doar cu o mana ci cu ambele! Cat de toparlanca, melteanca, ordinara, neam prost si centurista, trebuie sa fii, sa arati asta cand postezi pe o retea de socializare? Stiind ca acolo se gasesc sute de milioane de oameni dintre care, macar 1%, iti urmaresc postarile, ti-au dat ‘follow sau like’? Sau le apare poza ta, cretino… intamplator? Chiar sunteti in halul asta de ‘low’ si nu se gaseste nimeni sa va spuna?”, a scris Oana Zavoranu pe Instagram.

Oana Zavoranu, mesaj imediat dupa Revelion. “Sunt praf!” Ce a patit vedeta 

Oana Zavoranu: ”Sunteti tacaniti si masochisti, sa fie la voi acolo!”
Mesajul continua tot mai taios, iar bruneta spune lucrurilor pe nume, ca de fiecare data. ‘M*** tie si cui mai ai tu drag’?, nu mie, baragladina belita, urata si fara vreun fel de talent, care intamplator m-am nimerit pe saracia ta de cont. Eu nu inteleg cum dupa o singura astfel de poza, nu dati instantaneu, unfollow si unlike, mizeriei respective de cont, in spatele caruia se afla un alt jeg de specimen… si culmea, le mai dati si like…Cine naiba sa va mai inteleaga bai nene? Adica gen, va place, ce cool, bine tu… Jur de nu voi astia, sunteti tacaniti si masochisti, sa fie la voi acolo si la astea de le dati like in conditiile astea ? Multa prostie pe lumea asta, mama prostilor e gravida non-stop!”, a continuat focoasa bruneta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img