vineri, 26 aprilie, 2024

Obiectul vestimentar care nu trebuie purtat niciodata la birou

Distribuie:

Publicat:

Daca persoanele plinute trebuie sa evite hainele largi, cele inalte trebuie sa uite de hainele mulate, dar acestea nu sunt singurele reguli pe care trebuie sa le respectam. Creatorul Dorin Negru spune pentru Gandul cum arata tinuta office si care sunt ocaziile in care rochia neagra nu trebuie sa lipseasca.

‘’Regula biroului este din ce in ce mai clar impusa de catre politica fiecarei companii. Se poarta negru, fusta midi (peste genunchi), care nu trebuie sa fie in linii apropiate de corp. E indicat sa se evite transparenta, decolteul adanc si accesoriile stridente. Fusta scurta purtata la birou denota o lipsa de respect fata de tine, implicit fata de colegii si de locul tau de munca.

In general, avem un sezon cu mult alb si negru. Spre deosebire de tinuta office, cea pentru cocktail trebuie sa contina o pata de culoare sau un accesoriu cu personalitate, asta in cazul in care nu mai ajungeti sa va schimbati dupa orele petrecute la birou’’, precizeaza Dorin Negrau pentru Gandul.

Moda arata altfel si pentru cei inalti sau pentru cei care au cateva kilograme in plus. ”Persoanele plinute nu trebuie sa poarte niciodata lucruri largi sau foarte lungi. Pot sa opteze pentru o suprapunere de haine de lungimi diferite, usor asimetrice.. Persoanele inalte trebuie sa ocoleasca tinutele scurte si mulate. Ele pot sa mearga pe o suprapunere de haine de lungimi diferite,dar nu cu o diferenta mare  intre ele”, mai spune Dorin Negrau pentru Gandul.

Cele cinci ocazii cand trebuie sa alegem rochia neagra:

1. La  office cand avem o zi speciala;

2. La  un cocktail pentru care nu avem inspiratie;

3. La o ceremonie de inmormantare, cu conditia sa fie peste genunchi;

4. La o petrecere cu conducerea firmei;

5. La o sesiune de shopping;

sursa: gandul.info

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img