joi, 28 martie, 2024

OFICIAL – Dragnea nu se duce joi la DNA. Avocata liderului PSD rupe tacerea

Distribuie:

Publicat:

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a anunțat miercuri că liderul PSD nu se va prezenta, joi, pe 3 ianuarie, la DNA.

Avocata liderului social-democrat a explicat la Antena 3 că procurorii l-au informat pe Dragnea că este chemat în sensul „predării unor documente și atât” și că pentru acest lucru nu este obligatorie prezența acestuia. „Merge un avocat în acest scop”, a spus avocata.

„Nu (este obligatorie prezența lui Dragnea – n.r.), de aceea are avocat. Dânsul respectă toate drepturile si obligatiile pe care le are”, a spus aceasta.

Liderul PSD și-a delegat deja atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților pe întreaga perioadă a lunii ianuarie.

„Pe perioada vacanței parlamentare din luna ianuarie 2019, atribuțiile președintelui Camerei Deputaților vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților”, scrie în Decizia care a apărut, la finalul anului trecut în Monitorul Oficial.

De altfel, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat recent că s-a gândit să facă experimentul de a nu merge la Parchetul General, în cazul în care va fi citat şi să invoce ca motiv „o vizită de stat în Vaslui”.

„Să nu mă duc (dacă este citat – n.r.). Vizită de stat în Vaslui. Păi şi acum sunt (răcit – n.r.). Totuşi este un drept al unul om să nu vină. Nu ştiu dacă mă cheamă, dar am înţeles că mă cheamă Uncheşelu (procuror DNA – n.r.)”, a spus acesta.

Surse judiciare susțin că Liviu Dragnea va fi chemat pe data de 3 ianuarie, pentru audieri în dosarul Tel Drum, alături de alți inculpați din acest dosar, informează Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img