vineri, 26 aprilie, 2024

OFICIAL : PREFECTUL DE VASLUI, INLOCUIT CU “BAIATUL CU MUSCHI”

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: in sedinta de Guvern din data de 31 mai 2017, conducerea tarii a hotarat incetarea exercitarii, cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, a functiei publice de prefect al Judetului Vaslui de catre huseanul Isabel Bogdan. Totodata, oamenii lui Grindeanu l-au numit in calitate de prefect al judetului Vaslui pe Eduard Andrei Popica.
STIREA INITIALA: Bate vantul schimbarii in Prefectura Vaslui. Bogdan Isabel, cel care a pastorit institutia timp de aproape un an, urmeaza sa fie schimbat miercuri, 31 mai, cu un apropiat al PSD. Este vorba de ginerele lui Emil Savin, regele asfaltului vasluian, Eduard Popica. Acesta este insurat cu Mirabela Savin si a cochetat cu functiile publice, fiind seful de cabinet al lui Andrei Puica, fost prefect. Sursele bzv.ro confirma faptul ca, in sedinta de astazi, prefectul judetului Vaslui va fi schimbat, acest proiect aflandu-se suplimentar pe ordinea de zi.                   

CINE ESTE EDUARD POPICA?

Ginerele lui Farmazon a stiut “in ce barca sa intre”, ajungand dintr-un “no name” seful de cabinet al lui Andrei Puica. In 2015, procurorii DNA au descins la Prefectura Vaslui, unde singurul vizat a fost acesta, un apropiat al familiei Buzatu. Oficial, DNA anunta ca efectueaza cercetari in doua cauze penale, ce vizau suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, si a unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise in perioada 2011-2015. Inainte de descinderile procurorilor DNA, cei doi aratau lumii luxul in care traiesc.

In seara acelei zile, dupa descinderile DNA, Eduard Popica si logodnica sa, Mirabela Savin, si-au sters toate pozele de pe conturile de Facebook. Popica, la fel ca viitorul sau socru, Emil Savin, sunt vizati de o ancheta de amploare a DNA. Atat Savin, cat si Popica sunt apropiati ai baronului PSD Dumitru Buzatu. Eduard Popica si fiica lui Savin au botezat-o, de altfel, pe nepoata lui Dumitru Buzatu, fata lui Tudor Buzatu. Asa a ajuns Farmazon, regele asfaltului, ruda prin alianta cu baronul PSD.                      

In 2016, el si-a legalizat relatia cu Mirabela Savin, nasi de cununie fiindu-i deputatul PSD Adrian Solomon si sotia acestuia. Prefectul de Vaslui, Isabel Bogdan, nu a dorit sa faca niciun comentariu in legatura cu schimbarea sa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img