vineri, 29 martie, 2024

Olanda in alerta!

Distribuie:

Publicat:

Autoritatile olandeze, care efectueaza de saptamana trecuta verificari asupra vehiculelor din apropierea aeroportului international Schiphol din Amsterdam, dupa ce au aflat ca acesta ar putea reprezenta o tinta a teroristilor, a oprit luni un autobuz pe o autostrada importanta si a retinut un barbat.

Postul de televiziune olandez NOS a transmis sambata ca pontul ar putea avea legatura cu o amenintare terorista, insa ziarul De Telegraaf a relatat ca natura amenintarii nu este clara si ca masurile de securitate au un caracter preventiv

Un alt post a transmis ca politia a arestat “un barbat confuz”. Totodata, un purtator de cuvant al politiei militare a declarat ca masurile sporite de control introduse sambata la Schiphol, dupa primirea unui pont care indica o posibila amenintare terorista, vor fi mentinute pana la noi ordine. ‘Masurile raman in vigoare’ pana cand primarul din Harleemmermeer (localitate in perimetrul careia se afla aeroportul Schiphol), guvernul si politia militara decid sa le revoce, a declarat luni purtatorul de cuvant pentru agentia olandeza ANP, citat de Agepres.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img