joi, 28 martie, 2024

Olimpia UT Cluj-ASA Targu Mures,scor 2-2

Distribuie:

Publicat:

In prima etapa din returul Superligii, Olimpia UT Cluj s-a prezentat la Targu Mures pentru a disputa eternul derby cu vicecampioana, ASA Targu Mures.

Cu un parcurs aproape impecabil in tur, cu 7 victorii din tot atatea meciuri jucate, 52 de goluri marcate si doar un gol primit, clujencele au inceput returul cu un egal.

Astfel, partida disputata duminica, 15 noiembrie pe terenul sintetic din cadrul bazei sportive Transil, dintre cele mai puternice echipe din fotbalul feminin romanesc, Olimpia si ASA, s-a incheiat nedecis cu scorul de 2-2.

Intr-un meci dominat de la cap la coada de campioana en-titre, ASA a marcat doar o data si a mai avut 2 atacuri promitatoare la poarta clujencelor. Golul prin care Targu Mures a egalat a fost de fapt un autogol al fundasului lateral al Olimpiei, Adina Giurgiu – foto.

Pentru jucatoarele Olimpiei se pare ca mingea nu a vrut sa intre in poarta in aceasta partida. Acestea au avut nevoie de nu mai putin de 9 ocazii dintre care 7 situatii de 1 contra 1 cu portarul, pentru a marca doua goluri.

Pentru Olimpia au jucat: Ganea – Corduneanu, Olar, Havristiuc (Meluta 46′), Giurgiu (Voicu 46′) – Bortan (cpt), Tarasila (Carp 82′), Vatafu – Batea, Lunca, Ciolacu.

Pentru ASA Targu Mures au jucat: Paraluta – Roca, Goder, Jahn, Gorea – Sarosi (Szeles)(Tamas), Boros A., Kopacsi (Mate) – Sandu, Boros M, Meleaca (Denes)

Au marcat: Lunca (Olimpia, 3′), Giurgiu (Olimpia, autogol 15′), Roca (ASA 35′), Voicu (Olimpia, 48′) In partida din Liga I, Seria a II-a, Olimpia II s-a impus fara probleme la Ineu cu scorul de 6 la 0.

Pentru Olimpia 2 au jucat: Darle (74′ Salamon) – Lipotean (Chis 70′), Desmerean, Moraru, David – Borodi, Grecu, Mates (Bularca 82′) – Negrea O. (Rusu 82′), Popa, Negrea F. (Zahan 37′).

Au marcat: Mates (23′), Popa (37′), Negrea O. (49′), Grecu (62′, 76′), Rusu (83′).

In urmatoarea etapa, Olimpia 1 va primi vizita echipei ACS Heniu Prundu Bargaului, vineri, 20 noiembrie de la ora 14:00, iar Olimpia 2 va juca duminica, 22 noiembrie in compania echipei Nuova Mama Mia Becichirecu Mic, de la ora 11:00. Ambele partide se vor disputa la Baza Sportiva Ardealul (Someseni).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img