marți, 16 aprilie, 2024

Omenirea e in pragul celui de-Al Treilea Razboi Mondial: Vladimir Putin AMENINTA SUA ca va face totul pentru a-l apara pe Nicolas Maduro

Distribuie:

Publicat:

Administraţia Vladimir Putin a avertizat, marţi, că va face totul pentru apărarea preşedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, după ce, pe fondul speculaţiilor privind o presupusă invazie militară prin Columbia, Casa Albă a reiterat că preşedintele Donald Trump menţine "toate opţiunile".

John Bolton, consilierul prezidenţial american pentru Securitate Naţională, a generat preocupare în legătură cu intenţiile Administraţiei Donald Trump privind Venezuela după ce a fost surprins de jurnalişti cu o agendă pe care scria "5000 de militari în Colombia". Nu este clar dacă Washingtonul chiar intenţionează să trimită militari în Columbia, care este vecină cu Venezuela, scrie mediafax.ro.

Citește și: Metodă inedită de a face rost de bani! Cât cere Adrian Mutu pentru 10 secunde

Întrebat despre fotografia care surprinde informaţia, un purtător de cuvânt al Casei Albe a declarat, potrivit agenţiei Reuters: "După cum a spus preşedintele, menţinem toate opţiunile".

Colonelul Rob Manning, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, a declarat că numărul militarilor americani din Colombia rămâne acelaşi. Un alt oficial american a afirmat sub protecţia anonimatului că "nu există niciun element pentru susţinerea notiţelor" lui John Bolton.

Ministrul columbian de Externe, Carlos Holmes Trujillo, a declarat: "Nu cunoaştem semnificaţia sau motivul notiţelor" lui John Bolton.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img