joi, 28 martie, 2024

Omul care il pazeste non-stop pe Michael Schumacher. „Nu misca nimic. Familia vrea sa pastreze totul secret”

Distribuie:

Publicat:

La sapte ani de la cumplitul accident de schi, Corina Schumacher ramane omul care ia deciziile in familia fostului campion de Formula 1, stabilind chiar si cine il poate vizita si cine nu.

Sotia lui Michael Schumacher este foarte stricta si a refuzat, de exemplu, ca Rubens Barichello, fostul coechipier de la Ferrari al lui Michael, sa vina sa-l vada. "Mi-a spus ca nu ii va face bine nici mie, nici lui", a spus brazilianul

Potrivit Digi Sport, Luca Badoer, fost pilot la Ferrari, este unul dintre putinii care il viziteaza regulat pe marele campion german. Acesta insa nu a dat detalii despre starea marelui campion, luandu-si angajamentul fata de sotia acestuia, Corina, ca va pastra o discretie totala. "Il vizitez pe Michael in mod regulat. Dar familia lui vrea sa pastreze secret tot ce tine de el", a spus Badoer, precizand ca „nu misca nimic, fara acceptul Corinei „Corina permite accesul pentru foarte putine persoane", a mai spus Badoer.

Schumacher, de sapte ori campion mondial in Formula 1, a suferit grave leziuni ale creierului, dupa un accident la schi, petrecut in Alpii Francezi, in decembrie 2013. Pilotul german a fost plasat in coma indusa medical, timp de sase luni, dupa care a fost mutat intr-un centru de reabilitare, unde si-ar fi recapatat cunostinta, in iunie 2014.

Medicii au spus ca fostul campion F1 al Ferrari si McLaren ar fi murit, daca nu ar fi purtat o casca de protectie. In iunie 2014, Schumi, in varsta de 47 de ani, a fost mutat in casa familiei sale din Elvetia, unde primeste ingrijire non-stop. 

Willi Weber, fostul manager al lui Schumacher, a criticat mereu familia pentru lipsa de comunicare. Potrivit acestuia, fanii merita sa stie „adevarul”. „Este foarte trist pentru fanii lui Schumacher sa nu stie nimic despre sanatatea lui. De ce sa nu stie?”

Starea de sanatate a lui Schumacher ramane un mister total, dar mostenirea sa sportiva nu poate fi contestata. Asul Formulei 1 a renuntat la competitii in 2006, dupa ce s-a clasat pe locul secund, in spatele lui Fernando Alonso, cu doar 13 puncte, in incercarea de a castiga al optulea titlu mondial. 

Schumacher detine un record de sapte titluri F1 si 91 victorii, care il transforma in legenda incontestabila a Formulei Unu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img