vineri, 19 aprilie, 2024

Opel Astra radiat din circulatie de autoritatile olandeze, descoperit in Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire un barbat care conducea un autoturism neinmatriculat.
 
In ziua de 23 aprilie , in jurul orei 03.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a iesi din tara, Valeriu S., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 26 de ani, conducand un autoturism marca Opel Astra, ce avea aplicate placute de inmatriculare olandeze.

"Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca acesta este radiat din circulatie de autoritatile din Olanda. "declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, tanarul a declarat ca in data de 20 aprilie, a achizitionat autoturismul in cauza din Olanda, platind suma de 4.500 de euro si ca nu avea cunostinta despre faptul ca acesta nu are drept de circulatie pe drumurile publice din Romania.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de punerea
in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img