joi, 28 martie, 2024

Orașele din România unde sunt cele mai mari salarii. Aici se plătește cel mai bine

Distribuie:

Publicat:

În această perioadă de criză fiecare leu este important, iar românii sunt foarte interesați de salariile primite lunar. Sunt orașe în care angajații câștigă extrem de bine, dar mai sunt și zone unde salariile sunt extrem de mici. Este un aspect foarte important în ziua de astăzi, iar noi ți-al pregătit o listă cu orașele unde sunt cele mai mari salarii. 

Foarte greu se găsește un loc de muncă unde salariile depășesc minimul pe economie. Cei care au cu 1.000 de lei în plus față de minimul pe economie trebuie să se considere cu adevărat norocoși. Dacă vrei să ai parte de un salariu ceva mai mare decât cel pe care îl primești acum, Îndreaptă-te către aceste orașe.

Orașele din România unde sunt cele mai mari salarii

De edparte Bucureștiul rămâne în topul orașelor cu cele mai mari salarii, arată ultimele date ale INS. Imediat după Capitală, vin orașele din vestul țării. Spre exemplu, salariul mediu net de anul trecut pentru un angajat din București a fost de 4.700, cu 40% peste media națională.

Locul 2 în clasament îl ocupă Clujul, cu salariu mediu net de 4.000 de lei. Apoi se află Timiș, unde salariul este de 3.800 de lei, iar ultimele locuri sunt ocupate de județele Teleorman și Bistrița Năsăud, cu un câștig aproximativ de 2.500 de lei lunar.

Este de la sine înțeles că cei mai bine plătiți angajați sunt din domeniul IT, financiar, dar și din administrația publică.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img