joi, 25 aprilie, 2024

Ordinele date de Nicolae Ciucă la discuțiile din Guvern despre prețurile la energie

Distribuie:

Publicat:

Premierul Nicolae Ciucă a participat, miercuri, la ședința tehnică pe marginea situației prețurilor la energie, reuniune în care s-a discutat despre identificarea soluțiilor pentru protejarea consumatorilor casnici, potrivit unui comunicat al Guvernului.

„La nivelul Guvernului continuăm pregătirea sezonului rece, asigurând populației și economiei românești alimentarea cu energie. Așa cum ne-am asumat, măsurile de plafonare și compensare a prețului la energie vor rămâne active, în formula necesară protejării cetățenilor și economiei. În paralel, stabilim noi responsabilități pentru a accelera implementarea proiectelor de infrastructură în energie, valorificând oportunitățile pe care România le are la nivel național și geo-strategic”, a afirmat premierul Nicolae-Ionel Ciucă.

În cadrul reuniunii s-a discutat despre identificarea soluțiilor pentru aplicarea măsurilor de protejare a consumatorilor casnici și economiei de efectele creșterii prețurilor la energie.

Prim-ministrul a stabilit un plan de acțiune care să asigure predictibilitate din perspectiva producției de energie, cât și din punct de vedere bugetar.

COntinuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img