vineri, 29 martie, 2024

Organizatorul galei in care Mircea Badea a fost batut de Tedi arunca bomba: “Lupta a fost…”

Distribuie:

Publicat:

Inca nu s-au stins ecourile meciului dintre Mircea Badea si motociclistul Tedi Emi, iar pasionatii – adversari sau sustinatori ai celor doi – continua sa discute pe marginea subiectului. Mircea Badea a fost facut KO in doar cateva secunde, iar organizatorul galei aduce informatii bomba.

Promotorul Cristian Iordache, cel care a organizat gala din mall in care Mircea Badea a fost facut KO de Teodor Emi – sambata-  a oferit primele explicatii.

”Competitia a avut drept scop promovarea kickboxingului. Numarul mare de participanti, atat copii, cat si seniori, arata fara doar si poate ca evenimentul a fost unul de succes”, a declarat Cristian Iordache pentru gsp.ro.

Promotorul evenimentului a fost intrebat si daca acest meci a avut toate avizele necesare, iar raspunsul sau a fost urmatorul:

”Pentru acest eveniment nu a fost necesar un aviz. La gala nu am sesizat prezenta niciunui reprezentant al DSTMB.  Directia a sprijinit competitia doar cu materiale pentru participanti”.

Caracterul luptei a fost unul oficial

Promotorul Cristian Iordache a adus si o informatie senzationala. Atat Mircea Badea, cat si Tedi Emi sunt sportivi legitimati, asa ca lupta a fost una oficiala. Bineinteles, in ceea ce priveste declaratiile ulterioare, clubul reprezentat de Cristian Iordache – Absolut Fight – nu poate fi implicat.

”Fiind amandoi sportivi legitimati, cu vize medicale sportive, au primit acceptul de a participa la competitie. Caracterul luptei a fost unul oficial. Declaratiile ulterioare ale celor doi, precum si dezbaterile publice pe seama acestora, nu pot fi puse in sarcina clubului pe care il reprezint. Singurul nostru interes a fost si va ramane sportul si nimic altceva”, a mai declarat, pentru gsp.ro, Cristian Iordache.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img