miercuri, 24 aprilie, 2024

Oroare in miezul noptii la Genzano, un roman si-a injunghiat fratele cu un cutit de bucatarie, apoi s-a opus arestarii

Distribuie:

Publicat:

Tentativa de omor la Genzano, localitate situata in apropierea Romei. Un barbat a fost injunghiat de fratele sau, ambii romani, iar cutitul i-a perforat plamanul. Cu toate acestea, barbatul ranit a reusit sa iasa in strada, cerand ajutorul. Alarma a fost data de un apel telefonic la 113, care semnala prezenta unui barbat injunghiat si plin de sange in strada. Incidentul s-a petrecut putin dupa miezul noptii, pe 2 martie, la Genzano, in via Giuseppe Garibaldi.

Cand agentii de politie de la Genzano si Albano au ajuns la locul semnalat, au descoperit un barbat ranit, in varsta de 31 de ani, care le-a povestit despre o cearta avuta cu putin timp in urma cu fratele sau, in urma careia a fost lovit cu un cutit mare de bucatarie, in spate. Agentii au chemat urgent ambulanta, care l-a transportat pe ranit la spital, unde, ajuns cu cod rosu la serviciul de urgente, medicii au constatat ca romanul avea un plaman perforat. A fost supus urgent unei interventii chirurgicale, iar in prezent este la reanimare.

Politistii au intrat in locuinta indicata de romanul ranit si l-au gasit pe agresor, T.M.C., un barbat in varsta de 28 de ani, in evidenta stare de ebrietate. La vederea militarilor, barbatul a incercat sa ii loveasca si s-a opus cu violenta retinerii. Dupa ce a fost blocat, romanul violent a fost dus la unitatea de politie unde a continuat sa-i ameninte si sa incerce sa ii loveasca pe militari. Unul dintre agentii de politie a suferit o lovitura la genunchi. Dupa retinere si efectuarea primelor cercetari, barbatul a fost arestat fiind invinuit de tentativa de omor si ultraj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img