vineri, 26 aprilie, 2024

Panică în miez de noapte pentru o vedetă de la noi. Fenomene paranormale

Distribuie:

Publicat:

Panică în miez de noapte pentru o vedetă de la noi. Fenomene paranormale în penthouse-ul de jumătate de milion de euro. Lenna Horvath susține că e bântuită. A avut parte de clipe de groază în miez de noapte și spune că i se întâmplă lucruri care depășesc limitele imaginației.

Clipe de panică pentru Lenna Horvath, în miez de noapte. Susține că e bântuiră și că fenomene paranormale s-au întâmplat în penthouse-ul de jumătate de milion de euro în care locuiește.

Panică în miez de noapte pentru o vedetă de la noi

Lenna Horvath susține că e bântuită. A avut parte de clipe de groază în miez de noapte și spune că i se întâmplă lucruri care depășesc limitele imaginației.

”M-am speriat îngrozitor. (…) Am cumpărat în urmă cu două săptămâni o păpușică din târg. Nu s-a întâmplat absolut nimic în primul moment până ieri noapte. Pisicile mele au făcut foarte urât. S-a ridicat tot părul pe pisică, s-au auzit zgomote ciudate și când am venit în bucătărie, păpușa nu mai era aici unde o pusesem, era pe colțul celălalt.

Nu am mutat-o. Mut lucrurile de aici doar în momentul în care șterg praful. Pisica tot vine aici, se urcă și tot aici stă, de când am aruncat păpușa.”, a declarat Lenna Horvath pentru Antena Stars.

Și prietena ei, care a rămas peste noapte, a confirmat cele spuse de Lenna Horvath.

”Eram și eu cu cățelul, cățelul a început să latre, era 02:30 AM, cățelul era foarte agitat și lătra chiar în zona asta, apoi a fugit în dormitor foarte speriat. Ne-a dat de înțeles că sunt niște semne paranormale. (…) Era o păpușă din porțelan, o păpușă de colecție.

Am aruncat-o. Ce mi s-a părut mie ciudat la păpușă. Era blondă cu ochi albaștrii (…) dimineața avea parcă ochii diferiți. M-am uitat atentă la ea și m-am speriat îngrozitor. Se simte o energie rece.”, au mai povestit cele două prietene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img