vineri, 29 martie, 2024

Panica la Barlad. O doctorita a incercat sa se arunce de la etajul doi

Distribuie:

Publicat:

Alerta astazi in municipiul Barlad din judetul Vaslui. O doctorita in varsta de 44 de ani s-a incuiat in dormitorul locuintei de la etajul doi, amenintand ca se va arunca in gol. Sotul femeii a fost cel care a solicitat ajutor la numarul unic de urgenta 112, iar imediat la fata locului au sosit echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta, ISU VASLUI, jandarmerie si politie. Pompierii barladeni au intervenit chiar si cu o scara cu nacela.

In timp ce pompierii actionau pe exterior, sotul femeii si politistii ajunsi la fata locului au discutat cu doctorita care ameninta ca se sinucide si intr-un final au convins-o sa renunte la gestul capital. Femeia a fost preluata de cadrele medicale ajunse la fata locului si transportata la sectia de politie, iar mai apoi la o unitate medicala.

 “Femeia a fost convinsa de politisti sa renunte la amenintari si a fost condusa initial la sediul Politiei Barlad pentru primele discutii, apoi a fost dusa la Spitalul Municipal de Urgenta. Asa este procedura ca in cazul amenintarilor cu sinuciderea, persoana implicata sa fie dusa la sediu pentru declaratii”, a spus Loredana David, responsabil mass-media in carul IPJ Vaslui.

Pana in acest moment nu se cunoaste motivul pentru medicul de familie barladean MIRELA B, a vrut sa isi puna capat zilelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img