joi, 18 aprilie, 2024

Parlamentarii vasluieni, absenti la Ziua Armatei

Distribuie:

Publicat:

 Ziua de 25 octombrie este fara indoiala Ziua Armatei, cand militari, veterani de razboi, oameni simpli si reprezentanti ai autoritatilor, participa la manifestatii care aduc un omagiu eroilor neamului, prin slujbe oficiate de preoti si depunere de coroane, dar si onoruri date de militarii din judet.

La Vaslui, prezenti la Ziua Armatei, au fost, fara  indoiala, veteranii de razboi, oropsiti de boli si suferinte, de anii grei ce ii duc pe umeri, dar care au venit si au rezistat eroic, pret de o ora in picioare.

Niciun parlamentar din 13 cati are judetul nu a fost prezent la manifestatii si au preferat sa-si trimta reprezentantii cu cate o coroana de flori,  pe care sa o depuna la monumentul eroilor din fata Liceului “Mihail Kogalniceanu” din Vaslui.

Au absentat si sefii institutiilor deconcentrate, dar si noi candidati de pe listele pentru Senat si Camera Deputatilor.

Au venit doar sefii structurilor de ordine publica, directori, dar cel mai mult, oameni simpli si veterani de razboi. Oameni care pun pret pe cei care au luptat pentru pamantul pe care calca si care, sunt recunoscatori.

Ceremonia, organizata de  Centrul Militar Judetean si Primaria Vaslui, a adunat mai multi preoti care au oficiat slujba de pomenire a eroilor neamulului, le-au dat posibilitatea celor care au vrut, sa depuna coroane si s-a incheiat printr-un onor dat de militari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img