vineri, 29 martie, 2024

Pasiunea pentru Roxana Nemes a atins cote alarmante! Ce a facut un barbat pentru a o cuceri pe vedeta

Distribuie:

Publicat:

Viata de artist nu aduce tot timpul bucurii! De asta s-a convins si Roxana Nemes. Vedeta a vorbit deschis, in fata camerelor de luat vederi, despre momentele de panica pe care i le-a creat un fan insistent.

Inviatata Mariei Simion si a lui Nicolai Tand in emisiunea „Star Chef”, difuzata astazi, incepand cu ora 17:30 la Antena Stars, frumoasa arista Roxana Nemes a povestit unul dintre cele mai traumatizante momente pe care le-a trait din cauza unui admirator. „Am primit si primesc multe propuneri indecente, insa m-am speriat de un fan care imi scria mereu, la fiecare postare pe care o faceam pe contul de socializare. Imi povestea ca lui ii este dor de mine, imi spunea foarte multe amanunte din viata lui, parca ne cunosteam de multa vreme. Iti dai seama ca m-am speriat. Nu m-am gandit ca omul ma urmareste. Omul isi punea poze cu mine pe profilul lui de Facebook. La un moment dat, am fost la un concert la Bistrita, nu o sa uit asta niciodata, si a venit omul acolo. A intins mana si s-a prezentat <<Stii… Eu sunt…>>. Te sperie lucrul acesta, sunt tot felul de oameni, a fost foarte ciudat. Si, la un moment dat, mi-a mai spus: <<Stii, am venit de la Cluj, cu bicicleta, pana aici, pentru tine, ca sa te vad in concert>>. M-a speriat foarte tare lucrul acesta”, a povestit artista in platoul „Star Chef”.

Roxana Nemes este o cantareata romanca. Aceasta a avut o relatie de sase ani cu impresarul sau, Radu Groza, insa in 2015, cei doi s-au despartit cu scandal. Barbatul a acuzat-o de infidelitate si a afirmat ca artista avea un amant de mai bine de un an.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img