sâmbătă, 20 aprilie, 2024

PATINOARUL „ IN GAURA”

Distribuie:

Publicat:

120.396,47 este gaura pe care a produs-o patinoarul in buzunarul bârlădenilor. Dezvăluirea a fost făcută de unul dintre consilierii locali ai partidului Social- Democrat, Andrei Huiban. Investiția făcută de autoritatea locala nu a ieșit pe „ plus” in lunile in care a funcționat. Astfel, la încheierea contractului s- au  încasat venituri de doar 120.396,70 si au fost cheltuieli de 224.076,98. Nemulțumirea alesului local vine din faptul ca municipalitatea nu si-a definit nevoile: sociale sau economice.    
„ Am obiectat împotriva formei nu a Conținutului in legătura cu felul cum autoritatea locala a hotărât sa facă aceste investiții. Problema noastră a fost cea a investiției si corelarea ei cu campania electorală. La inaugurare alături de domnul primar a fost si candidatul , nu a PSD , ci a PNL” a declarat Andrei Huiban. Acesta a uitat când cu ceva timp in urma, la lansările pe care le făcea fostul edil, Constantin Constantinescu, participa si Adrian Solomon in calitate de candidat PSD pentru deputăție. Acum, distinsul consilier a fost deranjat de gestul lui Boros de asta iarna.                  
In alta ordine de idei „ obiectivul nu si-a atins punctul economic, doar cel social, copiii si adolescenții fiind prezenti. Dacă ar fi renunțat la partea economică, si anume aceștia sa fie prezenti gratuit, nu ar fi fost suficient? „ a punctat Huiban. Domnia sa a prezentat si exemplul celor de la Botoșani „ care au același patinoar si care au încasat 210.000 doar intr-o luna si cheltuiala a fost aceeași ca la Barlad”, dar a recunoscut senin ca nu cunoaște care a fost prețul solicitat de municipalitatea botoșăneană .    
„ FILOSOFIA DE ABORDARE A ACESTUI SUBIECT”  
Consilierul PSD Andrei Huiban a reușit sa ii ofere patinoarului si o abordare …filosofica.

„ Sunt sigur sau sper ca acest obiect va continua si la anul, ne dorim lucrul acesta căci nu am fost împotriva, dar ne dorim ca din experiența aceasta, din punct de vedere financiar, sa fie schimbată , sa fie schimbată in general filosofia de abordare a acestui subiect”  a declarat social-democratul. 

Probabil ca barladenii si-ar dori un plan de afaceri bine pus la punct însoțit de o analiza SWOT ( n.r. întrebați-L pe Dorin Apostu, economist de profesie, care  poate sa ofere aceste informații) astfel încât aceasta investiție sa fie pe plus.  Nu ne-ar deranja dacă distinșii consilieri PSD ar vota si pentru transformarea in nevoie socială a SPA-ului si a cinematografului, câți dintre adolescenți sau copiii își pot permite un bilet la cele doua investiții ? In conditiile in care „ loisirul” este pe minus de foarte multe luni. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img