vineri, 29 martie, 2024

Patriarhia Romana, de acord cu IMPOZITAREA Bisericii

Distribuie:

Publicat:

Protestele de strada din ultimele zile au cuprins si mesaje impotriva Patriarhului Daniel, pentru impozitarea Bisericii sau pur si simplu impotriva Bisericii Ortodoxe Romane. Unul dintre cei mai populari preoti din acest moment, parintele Constantin Necula din Sibiu, afirma ca Patriarhia Romana lucreaza la un proiect de impozitare a Bisericii.

Intrebat ce parere are despre cererile protestatarilor cu privire la impozitarea Bisericii, preotul a raspuns: “Foarte bine. Sunt pe deplin de acord si stiu la ce proiect de lege s-a lucrat si in ce mod Patriarhia Romana lucreaza de aproape sase-sapte luni la realizarea unui mod de a impozita Biserica, pentru ca va fi foarte greu. Si atunci, in sfarsit, vom vedea ca nu avem ce impozita. Abia astept! Astept cu nerabdare sa impozitam Biserica, in contextul in care vom retroceda Bisericii absolut tot ceea ce i se cuvine si nu vom mai umbla cu complete de judecata care, din cand in cand, uita sa dea inapoi dosarele pe care le-au primit si uneori si dupa sase ani.”

“Sunt convins ca acesta va fi trendul european general. Prefer sa fiu un om pe care sa nu il mai injure lumea, ca preot”, a mai declarat parintele Necula, intr-un interviu pentru Agerpres.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img