joi, 25 aprilie, 2024

Paul Stanescu, despre retragerea Vioricai Dancila in favoarea lui Calin Popescu Tariceanu: ‘Vom hotari in CEX’

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Olt a declarat, luni, înainte de ședința Comitetului Executiv al PSD, că decizia privind o posibilă retragere a liderului PSD Viorica Dăncilă în favoarea președintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu din cursa pentru Președinție va fi luată în CEx, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă ar fi o variantă mai bună ca PSD să retragă candidatura Vioricăi Dăncilă la președinție și să îl nominalizeze pe Călin Popescu Tăriceanu ca un candidat comun, Paul Stănescu a declarat: "Vom hotărî în CEX lucrul acesta".

"Primarii PSD vor susține candidatul pe care îl va stabili CEX și Congresul partidului, nu vor face altceva", a mai spus acesta.

Liderii PSD s-au reunit luni într-o ședință a Comitetului Executiv al partidului, unde agenda discuțiilor include și soarta coaliției de guvernare, în contextul în care, partenerii de la ALDE negociază cu Pro România pentru formarea unei noi alianțe politice.Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cine era invitatul lui Gheorghe Dincă la petrecerile cu lăutari din curtea sa

Un punct impotant cu care Dăncilă și Tăriceanu nu au fost de acord este că fiecare partid și-a anunțat propriul candidat la prezidențiale. Ambii lideri și-au exprimat dorința pentru un candidat comun al coaliției la scrutinul din toamnă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img