vineri, 19 aprilie, 2024

Pavel Bartos dezvaluie secretele casniciei sale fericite

Distribuie:

Publicat:

Pavel Bartos (42 ani) nu s-a nascut celebru si nici nu a avut mereu o viata indestulatoare. A trebuit sa munceasca mult pentru a ajunge ceea ce este in prezent si, chiar daca l-a ajutat si talentul, tot munca a fost motorul care i-a pus talentul la treaba si l-a impins inainte.

Limba actoriei a descoperit-o pe vremea cand participa la spectacolele „Cantarea Romaniei“. In adolescenta a stiut destul de limpede ca vrea sa se faca actor, insa, deoarece nu era luat in serios atunci cand spunea ca o sa dea la Facultatea de Actorie, a preferat sa spuna ca va urma Dreptul, iar mama lui asta a si stiut, ca Pavel da admitere la Drept, insa cand i-a spus mamei sale ca a intrat la facultate, dar nu la Drept, ci la Actorie, aceasta a avut un moment de tacere, dupa care a spus ca, nu-i nimic, si asta tot o facultate este. Si a fost.

Pavel a facut facultatea la Cluj-Napoca. Pe sotia sa, Anca, a cunoscut-o la Timisoara. El era actor stagiar, iar ea era in ultimul an de facultate. Inceputul relatiei lor a stat sub semnul curtii, in sensul ca Pavel i-a facut curte Ancai un an de zile. De atat a fost nevoie pentru ca ea sa cedeze campaniei lui de cucerire. Sunt impreuna de atunci. Au trei fete, Eva, Rita si Sofia.
 „Eu chiar mi-am cucerit sotia de-aia am si o relatie trainica. (…) Am noroc cu ea, e mereu cu cinci minute mai desteapta ca mine, stii cum e. E adevarat pricipiul cu «In spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica», dar eu merg pe principiul ca «In spatele unui barbat puternic exista o femeie fericita». Suna mai bine!“, declara Pavel.

Anca Batos este tot actrita. Prezinta o emisiune pentru copii la un post de radio si se declara foarte fericita sa fie mama celor trei fiice ale ei si-ale lui Pavel: „Imi place atat de tare sa fiu mama fetitelor mele, incat cred ca pe mine Dumnezeu m-a lasat pe acest pamant sa invat ce e iubirea copiilor mei, de la ei pentru mine si de la mine pentru ei. Asa stau lucrurile cu copiii mei de acasa”.

Pavel si-a dorit o familie numeroasa si fericita, si o are. E un om luminos, mereu cu zambetul pe buze, care pune suflet si energie in tot ce face. Joaca in multe spectacole la Teatrul Odeon, acolo unde este angajat, insa a cunoscut celebritatea datorita televiziunii. Din 2011, Pavel prezinta show-ul „Vocea Romaniei“ si, impreuna cu Smiley, „Romanii au talent“. Continuarea interviului pe ciao.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img